Політика конфіденційності

Ця Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі - "Політика") пояснює, як Сайт збирає, використовує, передає, зберігає персональні дані, автоматично отримані , коли ви використовуєте Сайт, або які можуть бути безпосередньо надані нам Вами за допомогою Сайту.

Цим Ви також даєте згоду на обробку своїх персональних даних і підтверджуєте, що є повідомлені про порядок і цілі, а також інших умовах їх обробки відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Відвідуючи Сайт, Ви приймаєте нашу Політику і дозволяєте Сайту збирати, використовувати і розкривати інформацію про Вас для отримання банківської послуги і / або з метою укладення та / або виконання зобов'язань за договорами з третьоми особами.

Сайт обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідної виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується не обов'язкова до надання інформація, користувача буде повідомлено в момент збору такої інформації.

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

 

Збір та використання персональних даних

При використанні користувачем Сайту, здійснюється обробка даних користувача, а саме:

- даних, що надаються користувачем при заповненні реєстраційних форм;

- файли cookie;

- параметри і настройки інтернет-браузерів (User-agent).

Сайт збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, адреса електронної пошти, номер контактного телефону), які свідомо і добровільно надаються Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки. При відвідуванні сайту фіксуються всі входи в систему. Інші відомості по трафіку користувача не обробляються і не зберігаються.

Обробка персональних даних

Обробка і зберігання персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в Базі персональних даних або окремій таблиці Бази даних сайту.

 

Цілі використання персональних даних

Ваші персональні дані використовуються в цілях:

- полегшення користування сайтом в майбутньому,

- врахування інтересів і переваг при здійсненні редакторської політики,

- дослідження і аналізу поведінки і переваг, в тому числі для роботи з контрагентами в сфері реклами,

- обміну інформацією / новинами;

- на виконання законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних »,« Про інформацію »,« Про рекламу »,« Про телекомунікації »,« Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масово інформації та соціальний захист журналістів », а також відповідно до Правил використання Сайту.

 

При роботі сайту використовуються файли Сookie

Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які направляються веб-браузером і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, з допомогою якого користувач відвідує Сайт. Файли cookie допомагають виміряти ефективність сайту, вдосконалити і налаштувати контент, зробити використання сайту зручним для Вас.

Файли cookie, які ми використовуємо:

- Сесійні Файли cookie. Ці файли Сookie існують лише під час сеансу. вони зникнуть з вашого пристрою, коли Ви вимкнете або закриєте браузер.

- Постійні файли Cookie. Ці файли Сookie залишаються на вашому комп'ютері навіть після закриття браузера або вимкнення пристрою. Вони активуються щоразу, коли ви відвідуєте Сайт і мають унікальний ідентифікатор. Це необхідно для індивідуалізації функціоналу сайту, наприклад, збереження бажаної для Вас мови. За допомогою такої ідентифікації ми визначаємо, що це той самий користувач, але вона не дає нам можливості встановити хто це, і визначити Вашу особистість.

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа клієнтів, рекламодавців, агентств і партнерів по суміжних бізнесам для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.

 

Cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики:

Для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті, Сайт користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Google, ПриватБанк і інші.

Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли Cookie на пристрої користувача, під час роботи на Сайті. Слід звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів Cookie, які використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс:

Google - https://policies.google.com/privacy?hl=ru

ПриватБанк - https://privatbank.ua/terms

Приват24 - https://www.privat24.ua/docs/privacy_policy.pdf

 

Управління файлами cookie

Основні веб-браузери налаштовані на автоматичний прийом файлів cookie. Для того щоб їх відключити, скористайтеся функцією довідки в своєму браузері. Довідку можна викликати через меню або натиснувши кнопку F1.

 

Безпека неповнолітніх

Сайт є безпечним для неповнолітніх користувачів. Ми серйозно ставимося до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття, в зв'язку з чим, зі свого боку, Сайт звертається до батьків із закликом пояснити своїм дітям про проблеми безпеки в Інтернеті, про їх конкретні цілі і потреби у використанні тих чи інших сервісів Сайту.

 

Взаємодія Сайту з третіми особами стосовно персональних даних

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці. Компанія розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід'ємним вмістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, та вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої на Сайті.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв'язку з чим, рекомендуємо переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного веб сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.

 

Конфіденційність активності суб'єкта персональних даних на Сайті

Відомості про активність (трафік) на Сайті користувачів, які проходять через мережу, або електронну пошту користувача захищені відповідно до законодавства. Тобто, Сайт жодним чином або способом не порушує таємницю «активності» користувача при використанні останнім сервісів Сайту.

 

Захист персональних даних

Сайт використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Сайт не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Сайту.

На Сайті забезпечено застосування всіх відповідних зобов'язань по конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

На Сайті надано доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які погодилися на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних відповідно до вимог компанії. Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (Якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Ви можете звернутися з питаннями по цій Політиці конфіденційності і / або по обробці Ваших персональних даних у зв'язку з використанням нашого Сайту в будь-який час, відправивши повідомлення на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..