2020 06 16 07 19 25 487

 

Вперше! Додаток Приват24 для Бізнесу

 

 

 

 

 

 

 

ПриватБанк вдосконалив мобільний додаток Privat24.

Приват24 став першим в Україні єдиним мобільним банком для фізичних осіб та підприємців.

Тепер, окрім 147 послуг для власних потреб, вам доступний розділ для підприємців «Бізнесу».

Зараз Ви вже можете переглядати виписки за рахунками підприємця, ділитися реквізитами, а найближчим часом з’явиться можливість працювати з депозитами, валютою, здійснювати платежі, а також підписувати платежі, сформовані бухгалтером у Приват24 (web), отримувати ЕЦП та багато іншого (всі ці можливості й зараз доступні в додатку «Приват24 для Бізнесу»).

ПриватБанк першим в Україні запустив єдиний мобільний додаток для фізичних осіб та підприємців на базі Privat24 для Android та iOs. Відтепер понад 700 тисяч підприємців, які обслуговуються у ПриватБанку, зможуть працювати зі своїми рахунками у звичному для них Приват24 для фізичних осіб. Щоб користуватися єдиним сервісом, потрібно лише оновити мобільний банк до останньої версії. Розділ "Бізнес" розташований у Приват24 для Фізичних осіб. Вам достатньо авторизуватись у Приват24, натиснути "Головне меню", вибрати вкладку "Бізнес". 

Традиційно банки для обслуговування фізичних осіб та бізнесу використовують різні сервіси - так робили раніше і в ПриватБанку, але ще в минулому році поставлена мета створити новий максимально простий сервіс для підприємців по роботі у Приват24 для фізичних осіб. Надалі планується спрощувати функціонал мобільного Приват24 для підприємців, а саме робити ще більш зручними платежі, операції з кредитами, депозитами, валютою, здаванням звітів та інші сервіси, які зараз доступні в окремій системі Приват24 Бізнес, а також зробити практичнішим порядок дистанційної взаємодії підприємців зі своїми найманими бухгалтерами прямо всередині мобільного банку.

За дослідженнями компанії GfK понад  65% підприємців вважають саме ПриватБанк основним банком для свого бізнесу. При цьому з початку 2017 року активна клієнтська база ПриватБанку збільшилася на більш ніж 200 тисяч підприємців.

Просто, дуже просто. Юридичні, особисті, всі рахунки в одному додатку - Зручно, як завжди!

Запуск єдиного додатка стимулював активний перехід корпоративних клієнтів і підприємців до обслуговування через мобільний банк, а не тільки веб версію Приват24. Так, за останній тиждень кількість завантажень мобільного додатка "Приват24 бізнес" зросла на 19%, а кількість користувачів системи, які в основному використовують мобільну версію "Приват24 бізнес" збільшилася на 70%, перш за все за рахунок активності користувачів Android пристроїв.
ПриватБанк першим в Україні запустив єдиний мобільний додаток для фізичних осіб і підприємців на базі Privat24 для Android і iOs. Тепер понад 700 000 підприємців, які обслуговуються в Приватбанку, зможуть працювати з рахунками в звичному для них Приват24 для фізичних осіб. Щоб користуватися єдиним сервісом, потрібно лише оновити мобільний банк Приват24 до останньої версії.

 Джерело: privatbank.ua